Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Tip, jak vytvořit vlastní senzorickou hračku pro dítě
18.03.2021 Rady a tipy
Tip, jak vytvořit vlastní senzorickou hračku pro dítě
Přemýšlíte, jak svému dítěti udělat radost, ale přitom nekupovat další hračku v obchodě? Objevte kouzlo senzorických hraček, které podněcují zdraví ro... číst celé
5 rad, jak dezinfikovat dětské hračky
12.03.2021 Rady a tipy
5 rad, jak dezinfikovat dětské hračky
Máte doma zvídavé děti, které nosí všude sebou své oblíbené hračky, od plyšáků po traktor? Děti své hračky rády půjčují, umatlanými ručkami tisknou pl... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas fyzické osobě - podnikateli Mgr. Ireně Schönweitzové trvale bytem na adrese Poličná 479, Poličná, 757 01, IČ 08945357 zapsané v živnostenském rejstříku vedeném
    Městským úřadem Valašské Meziříčí
     (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Tip, jak vytvořit vlastní senzorickou hračku pro dítě
18.03.2021 Rady a tipy
Tip, jak vytvořit vlastní senzorickou hračku pro dítě
Přemýšlíte, jak svému dítěti udělat radost, ale přitom nekupovat další hračku v obchodě? Objevte kouzlo senzorických hraček, které podněcují zdraví ro... číst celé
5 rad, jak dezinfikovat dětské hračky
12.03.2021 Rady a tipy
5 rad, jak dezinfikovat dětské hračky
Máte doma zvídavé děti, které nosí všude sebou své oblíbené hračky, od plyšáků po traktor? Děti své hračky rády půjčují, umatlanými ručkami tisknou pl... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Facebook
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz